Om oss

MarkDesign I Eskilstuna ABGrundaren av MarkDesign I Eskilstuna AB Patrik Södermark startade upp sin verksamhet under 2010. Vi har under åren  arbetat upp ett välrenommerat rykte genom gediget arbete och fingertoppskänsla. Vi jobbar främst med stenläggning och murbyggnationer men även med alla former av markentreprenader, stora som små.I starten 2018 har vi beslutat att vi även ska öppna en Stenbutik. Vi välkommnar alla nya och gamla kunder till Kungsgatan 98 i Eskilstuna för att ta en titt på våran utställning med betong och granit produkter.Kunderna vi arbetar åt är främst Företag i Mälardagen, men vi vänder oss även till privatpersoner,byggfirmor, BRF, Kommuner runt om i Sverige. 


Vi arbetar främst i Mälardalen med både manuell och maskinell läggning av alla typer av granit och betongsten. Vi är totalt 8-10 medarbetare med mångårig kunskap om stenarbetets utförande och kvalitet.


Våra arbeten håller alltid hög kvalitét och vi har många nöjda kunder som återkommer till oss med nya uppdrag.Välkommen att kontakta oss för mer information och offert.